Cautare

4051 de rezultate pentru "suplimente pt sistemul nervos" (3.36 secunde)
Este locul in care se intalnesc cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din nutritie, suplimente alimentare, alimente functionale, bauturi energizante, plante medicinale si fitoterapie, cosmetice si ingrijire corporala.
S.C. Naturalia Diet S.R.L. participa in acest week-end (pana sambata, 14 aprilie inclusiv, la orele 16.00, intrarea este libera) la Nutraceutica, in Pavilionul C 4, la Romexpo.
Pe parcursul acestul program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar si cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume.
Indiferent daca ti-ai propus sa topesti depozitele de grasime, sa faci o detoxifiere sau sa scapi de kilogramele in plus, expertul tau in managementul greutatii Gerlinea iti vine in intampinare cu 3 suplimente alimentare concentrate pe baza de plante.
Evital iti da acum o mana de ajutor, lansand gama de suplimente alimentare Chewy Vites, jeleuri masticabile pentru copii si adulti.
In loc de traditionala APA, PAIE SI BATAIE, calul Iohannis primeste acum cubulete de zahar nemtesti si suplimente nutritive pentru calmare, pentru a imprumuta cat mai mult din comportamentul intaiului ales al tarii.
Obiectul principal de activitate al lui Gianluca Mech Gianluca Mech este specializat in suplimente pe baza de plante si programe de dieta.
Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normala, imbunatatind starea generala deteriorata de diverse afecțiuni, ca urmare a unui stil de viata nesanatos, inclusiv alimentatie necorespunzatoare.  Aceste suplimente pot completa ca adjuvante ale tratamentului specific sau pot constitui un mijloc de completare a unei diete echilibrate.
O alta metoda de mentinere a nivelului glicemiei sub control este si administrarea de suplimente alimentare care contin extracte de dud alb.
Tratamentele sunt personalizate in functie de evaluarea clinica si paraclinica a fiecarui pacient si implica administrarea unor medicamente si/sau suplimente, vitamine, minerale sub forma injectabila.
Belle Vie ofera cele mai noi produse farmaceutice, suplimente nutritive, cosmetice, dar si alimente organice.
- Terapii alternative/complementare (homeopatie, acupunctura, masaj, reflexoterapie, apiterapie, fitoterapie, qigong) - Servicii medicale - Arte martiale - Produse, remedii naturale si suplimente nutritive - Psihologie si psihoterapie - Cosmetice, dermato-cosmetice, parfumuri - Estetica si intretinere corporala - Echipamente si aparatura pentru sanatate (intretinere, diagnostic, terapie) - Sport/fitness - Educatie:
Si sportivii de azi iau suplimente de calciu si magneziu pentru a ajuta la recuperarea dupa efort, au explicat cercetatorii.
Pe parcursul acestul program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar si cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume.
- expozitie cu vanzare (tratamente alternative, alimentatie sanatoasa - de la miere naturala pana la branza vegana, suplimente naturale, pietre pretioase, astrologie, carti, psihologie, dezvoltare personala, parapsihologie etc) - sesiuni de comunicari - workshopuri din domeniul sanatatii, dezvoltarii personale si spiritualitatii - demonstratii artistice si sportive - muzica de relaxare - promotii si concursuri Vino sa-ti gasesti si mentii echilibrul interior la Body Mind Spirit Expo!
Produse apicole, apiterapeutice si suplimente nutritive pot fi achizitionate de la sediul ICDA de la depozit (persoane juridice), cat si prin noul magazin cu amanuntul din Bd.
Se ridica stacheta in sistemul bancar Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat, pentru Rompres, pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Adica, sistemul de agricultura organica - cea curata, ecologica, care se poate practica cu succes in principal la gospodariile mici.
La randul lor, deputatii PSD si PRM au solicitat inlocuirea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cu „o persoana capabila sa gestioneze problemele complexe din sistemul sanitar“, precum si infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind decesele produse de rujeola, pentru stabilirea si pedepsirea vinovatilor.
Putem spune ca oamenii poseda un sistem de imunitate psihologica menit sa le apere mintea de nefericire, in acelasi fel in care sistemul de imunitate fizica le apara corpul de boli. ... De exem­plu, sistemul de imunitate fizica trebuie sa stabi­leasca un echilibru intre doua nevoi concurente:
google-analytics.com